|
Теоретичний 09 квітня 2012 року
|
|
| RMO | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:01 | Повідомлення # 31 |
 Я тут живу
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Шановні колеги. Переходимо до самого цікавого. Кожен з Вас повинен висловити своє бачення щодо питання "Шляхи зменшення шкідливого впливу комп’ютерної техніки на дитину під час уроку" Можна висловити декілька варіантів. Варіанти колег не обговорюються.
|
| |
|
|
| balitsky_bogdan | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:02 | Повідомлення # 32 |
 Я тут живу
Група: Перевірені
| День добрый. Прошу прощение за опоздание,но стабильным Интернетом пока Лизогубовская ЗОШ похвастаться не может.
|
| |
|
|
| RMO | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:03 | Повідомлення # 33 |
 Я тут живу
| balitsky_bogdan, Присоединяемся, и активно участвуем.
|
| |
|
|
| budi-licey | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:04 | Повідомлення # 34 |
 Читач
| 1.Дотримання санітарних норм
|
| |
|
|
| Карпенко Г.В. | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:12 | Повідомлення # 35 |
|
Група: Гості
| Добрий день! Вас вітає Кулиничівська ЗОШ. Додано (09.04.2012, 10:12) --------------------------------------------- 1. Постійне оновлення матеріально-технічної бази (нові комп'ютери). 2. Застосування під час уроків здоров'я зберігаючих заходів. 3. Дотримуватися часу роботи за ком'ютером згідно віковим особливостям.
|
| |
|
|
| RMO | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:14 | Повідомлення # 36 |
 Я тут живу
| шановні колеги. Активніше.
|
| |
|
|
| balitsky_bogdan | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:16 | Повідомлення # 37 |
 Я тут живу
| Прочитал и понял что нужно представиться: Балицкий Богдан Александрович учитель информатики в Лизогубовской ООШ І-ІІІ ст. И сразу на счет "Шкідливого впливу комп'юреної техніки під час уроку". Современная компьютерная техника, не настолько вредна сама по себе, по сравнению с другими факторами которые могут влиять на людей, в том числе и на школьников. Если говорить о влияние просто техники на ребенка во время урока, то она на столько мала что мне кажется об этом не стоит долго и говорить. Если говорить об сочетании компьютера и ребенка, то тут, извините, ну как уже сказали коллеги, это в первую очередь придерживаться норм поведение в классе, и усиленный контроль поведение учеников, непосредственно учителем. Просто мне кажется, что 25 минут которые дети проводят в среднем на роке информатике навредят им не больше чем 2 часа проведенные в городе с усиленным движением автотранспорта.
|
| |
|
|
| budi-licey | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:17 | Повідомлення # 38 |
 Читач
| 2.Виховувати в учнів старанність та охайність при роботі з комп’ютерною технікою
|
| |
|
|
| Мерефа5 | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:19 | Повідомлення # 39 |
 Читач
| Современная компьютерная техника оказывает незначительное влиянин на здоровье детей. Значительно больший психологический вред оказывает неконтролированый Интернет. Спасибо за внимание.
|
| |
|
|
| viktoriya | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:20 | Повідомлення # 40 |
|
Читач
| По-перше, для збереження здоров'я учнів, необхідно дотримуватися всіх вимог до приміщень, де відбувається робота з комп'ютерами. По-друге, необхідно подбати про правильне розміщення робочих місць. По - третє, слід забезпечити учнів сучасними комп'ютерними меблями, які були б зручними у використанні і не доставляли почуття дискомфорту, були пристосовані до особливостей людського організму. Також не слід забувати і про самі комп'ютери. Необхідно прагнути забезпечення всіх учнів сучасною комп'ютерною технікою (рідкокристалічні дисплеї, які можна назвати майже «зеленими» пристроями, безпечними для здоров'я людей; використання різноманітних сучасних ергономічних клавіатур). Крім того, повинен бути встановлений правильний режим праці та відпочинку.
|
| |
|
|
| balitsky_bogdan | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:20 | Повідомлення # 41 |
 Я тут живу
| Поставить кактус на системный блок :):):):):) (Ну, извините за дольку юмора, это не издевательство и не сарказм)
|
| |
|
|
| irionora | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:23 | Повідомлення # 42 |
|
Користувач
| Спасибо за информацию. До свидания)
|
| |
|
|
| Гость | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:25 | Повідомлення # 43 |
|
Група: Гості
| Добрий день, вибачаюсь, що запізнилась. Вас вітає Липецька ЗОШ Щепкіна
|
| |
|
|
| RMO | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:26 | Повідомлення # 44 |
 Я тут живу
| balitsky_bogdan, Кактус и монитор Хотя плюс есть. Зеленый кактус - источник кислорода.
|
| |
|
|
| matlab | Дата: Понеділок, 09.04.2012, 10:29 | Повідомлення # 45 |
|
Читач
| Стосовно фізкультхвилинок : проводжу постійно в 2-4 класах, використовую навчально-методичний посібник О.В.Коршунової. Дітям подобається. Стосовно шляхів зменшення шкідливого впливу: оновлення ПК, дотримання часу роботи згідно віку.
|
| |
|
|