П`ятниця, 19.12.2025, 06:59
Вітаю Вас Гость | Реєстрація | Вхід

Методичне об'єднання вчителів інформатики Харківського р-ну

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Тема. Використання тестових технологій при викладанні інформ - Сторінка 2 - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
    • Сторінка 2 з 3
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • »
    Тема. Використання тестових технологій при викладанні інформ
    viktoriyaДата: Четвер, 20.12.2012, 13:57 | Повідомлення # 16
    Читач
    Група: Перевірені
    Нагороди: 0
    Репутація: 3
    Статус: Offline
    Добрий день, вас вітає Височанська ЗОШ №2. З планом семінару ознайомилися.

МаринаДата: Четвер, 20.12.2012, 14:23 | Повідомлення # 17
    Група: Гості

Доброго дня, всим присутнім!!! Третя спроба привітатися з Вами. Нерадько М.О.

RMOДата: Четвер, 20.12.2012, 14:44 | Повідомлення # 18
    Я тут живу
    Група: Адміністратори
    Репутація: 100
    В зв'язку з технічними проблемами (виходжу на сайт з телефону) викладаємо матеріали семінару. Ваші думки стосовно питань чекаємо до понеділка.
    1. Актуальність використання тестів на уроках інформатики
    Прикріплення: TestInfo.docx (17.4 Kb)

RMOДата: Четвер, 20.12.2012, 14:46 | Повідомлення # 19
    Я тут живу
    Репутація: 100
    Google-форми як інструмент створення дистанційних тестів

HelenДата: Четвер, 20.12.2012, 14:48 | Повідомлення # 20
    Користувач
    Нагороди: 1
    Репутація: 0
    2.1.Google-форми як інструмент створення дистанційних тестів
    https://sites.google.com/site/povyseniekvalifikacii/Home/forma

http://www.slideboom.com/present....B5-%D1% 84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D1%8B-Google

HelenДата: Четвер, 20.12.2012, 14:49 | Повідомлення # 21
    Користувач
    4.2 Тести в MS Excel
    Прикріплення: 8073677.doc (36.0 Kb)

HelenДата: Четвер, 20.12.2012, 14:50 | Повідомлення # 22
    Користувач
    4.3.Тестова оболонка MyTest
    Прикріплення: 0290244.doc (46.5 Kb)

HelenДата: Четвер, 20.12.2012, 15:00 | Повідомлення # 23
    Користувач
    http://yadi.sk/d/M1h8EpXQ1L5HM

Збірка тестів

HelenДата: Четвер, 20.12.2012, 15:02 | Повідомлення # 24
    Користувач
    Шановні вчителі. Очікуємо ваших коментарів до понеділка. Коментар - обов'язкова умова зарахування участі в семінарі.

МаринаДата: Четвер, 20.12.2012, 15:02 | Повідомлення # 25
    Група: Гості

Завдання зрозуміло, матеріал опрацюємо. Допобачення.

ZelenyigaiДата: Субота, 22.12.2012, 21:03 | Повідомлення # 26
    Користувач
    Доповідає щодо матеріалів семінару вчитель Зеленогайської школи, Ганна Андріївна Цимбалюк. По-перше, дякую за актуальну тематику зустрічі. Тестування, насправді, вдалий та ефективний інструмент перевірки знань. Як на мій погляд, це передусім стосується поточних 10-хвилинних перевірок, що дають змогу вчителеві зрозуміти, чи готовий учень до уроку, що йому незрозуміло з попередньої теми тощо. Щодо тематичного оцінювання, то виключно тестова форма заліку, на мій погляд, не оптимальна.
    На власних уроках комп`ютерне тестування застосовую. Реакція дітей - позитивна. Навіть отримавши невисокий результат, сприймають це спокійніше, ніж у випадку, коли я сама перевіряю їхні відповіді, записані на листочках. 10 клас після проходження тесту вимагає повторного його виконання, щоб все ж відповісти на питання правильно (у нас "старенька" оболонка, яка у разі помилки одразу видає правильну відповідь). Можливості MyTestX вражають, вже скачала.
    Google Документи звичайно - це сила. Думаю, ми ще морально не готові екзаменувати онлайн учнів, які, наприклад, хворіють або мають борги, і щоб не залишатися з ними після уроків, говоримо їм пройти тест онлайн. На жаль, у небагатьох є Інтернет(.
    Дякую, за збірник тестів, його складові довелось перейменувати, щоб було зрозуміло, якої теми стосуються.
    Вдячна за корисні вказівки! На все добре!

viktoriyaДата: Понеділок, 24.12.2012, 13:45 | Повідомлення # 27
    Читач
    Репутація: 3
    Дякуємо за подану інформацію. Ми вважаємо дану тему актуальною на сьогоднішній день. Запропоновані матеріали будемо впроваджувати у своїй роботі. Велике прохання до всіх вчителів району, поділитися ППЗ з різних предметів для роботи в ОС Linux. На все добре!

ALAYДата: Понеділок, 24.12.2012, 15:00 | Повідомлення # 28
    Читач
    Добрий день. Ознайомившись з матеріалами семінару, можу сміливо говорити про те, що тема є дуже актуальною. На своїх уроках я часто використовую комп'ютерне тестування.Тести в оболонці MyTest дітям дуже подобаються. Оцінка за пройдений тест є об'єктивною, і у дітей не виникають ні претензії до оцінки, ні до вчителя. Якщо вони отримують поганий результат вони розуміють, що їхніх знань не достатньо, тому просять пройти його ще раз і записати тест з питаннями та правильними відповідями до зошита, щоб запам'ятати краще матеріал.
    Що ж стосується тестів в MS Excel, то ними ми також користуємося.Дітям значно більше подобається проходити тести за комп'ютером, а ніж у звичайній формі, та й вчителям легше.
    Але хочу зауважити, що тести безцінні лише під час поточної перевірки знань, для тематичної перевірки краще давати такі завдання, щоб діти самі могли висловити свої думки, показати свої вміння та навички.
    Дякую за подані матеріали семінару. Ми обов'язково будемо їх впроваджувати у своїй роботі.

Казанська Аліна Юріївна

ТаняДата: Понеділок, 24.12.2012, 16:10 | Повідомлення # 29
    Читач
    Доброго дня, Вас вітає вчитель Покотилівського ліцею "Промінь" Піддубна Тетяна Юріївна. Впровадження тестів на уроках в наш час вважаю актуальним, оскільки щорічна здача учнями ЗНО вимагає від кожного вчителя опанування даної технології. Я також на уроках використовую тести. Нещодавно я була на курсах в ХАНО і Старченко Л.М. також розповідала про Google-форми - створення дистанційних тестів, як і Гендзілевська Ю.В. на нашому семінарі. Людмила Миколаївна показала як створювати тести в розділі Диск Google, вкладка Форми. Там також можна створювати тести різних видів, від тестів з однією відповіддю до тестів на відповідність, і розміщати їх в Інтернеті для учнів. Що я й запланувала собі зробити на зимових канікулах, набрати тести, а з ІІ семестру їх запровадити.

ленаДата: Четвер, 17.01.2013, 12:05 | Повідомлення # 30
    Користувач
    Група: Користувачі
    Доброго дня, вас вітає Пономаренківська загальноосвітня школа. Наперед вибачаюсь, можливі проблеми з інтернетом

• Сторінка 2 з 3
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • »
    Пошук: