|
ШМВ
|
|
| ALAY | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:18 | Повідомлення # 16 |
|
Читач
Група: Перевірені
Статус: Offline
| Добрий день!Вас вітає Казанська Аліна Юріївна, вчитель Південного ліцею.
Казанська Аліна Юріївна
|
| |
|
|
| RMO | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:19 | Повідомлення # 17 |
 Я тут живу
Група: Адміністратори
| Богдан Александрович, а можно по подробнее о проблемах.
|
| |
|
|
| Zelenyigai | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:19 | Повідомлення # 18 |
|
Користувач
| У нашій школі організувала позакласну роботу з програмування. Ходила по класах, запрошувала, постійно ходять лише 2!!! учнів. Іншим не цікаво.
|
| |
|
|
| Пивденна2 | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:19 | Повідомлення # 19 |
 Користувач
| Файда Олександр Костянтинович, Південна ЗОШ №2 На мою думку для більш змістовного та повного розвитку учня як особистоті та знавця предмету потрібна позакласна робота з ним. Це стосується не тільки такого предмету як інформатика а й усіх сфер навчання. Позакласна робота важлива і потрібна для учня. В ІКТ багато різних напрямів роботи та широкий круг питані на які потрібно додатково відповідати. У нашій школі завжди проходять внекласні занятт з підготовки до олімпіад чи кращого засвоєння пройденого матеріалу на уроках. Учні також в зручний для них час після уроків звертаються зі своїми питаннями групою чи індивідуально та одержують консультацію, допомогу.
|
| |
|
|
| RMO | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:20 | Повідомлення # 20 |
 Я тут живу
Група: Адміністратори
| Viktor, А чому. Які причини? що стає на заваді. Що намагаєтесь зробити, для виправлення ситуації?
|
| |
|
|
| balitsky_bogdan | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:23 | Повідомлення # 21 |
 Я тут живу
| О проблемах: 1. Это школа учится в 2 смены. Потому за частую в кабинете информатики проводятся и другие уроки по мимо информатики. 2. Компьютерная техника оставляет желать лучшего. Иногда приходится ждать около 15 минут просто для того что бы начать работу с компьютером 3. Наличие компьютеров у детей. Вы не поверите, но есть такие люди у которых до сих пор нет компьютера 4. Ну и конечно наверное основная, о ней мне лучше не говорить, но все таки. Эта чрезмерная нагрузка учителя информатики
|
| |
|
|
| si_sweps | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:24 | Повідомлення # 22 |
|
Користувач
Група: Користувачі
| Внеклассная работа обязательно нужна, так как она способствует розширению, углублению знаний,интересов и способностей школьников, способстует воспитанию у них навыков самостоятельной работы и т.п. В нашей школе внеклассная работа строится следующим образом: проведение недели математики и информатики, проведение школьной олимпиады по информатике, самостоятельна работа учеников в кабинете информатики, участие в различных конкурсах по информатике.
|
| |
|
|
| balitsky_bogdan | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:25 | Повідомлення # 23 |
 Я тут живу
| По поводу программирования и 2 учеников, мне кажется что это даже хорошо что есть 2. Программирование не самая простая наука, и далеко не у всех получается. Программировать действительно на хорошем уровне могут единицы.
|
| |
|
|
| Viktor | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:26 | Повідомлення # 24 |
|
Користувач
| Я в загалі не спеціаліст по цьому уроку. Я фізрук. Але люблю інформатику.
|
| |
|
|
| si_sweps | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:27 | Повідомлення # 25 |
|
Користувач
| Извините за орфографические ошибки, работаем вместе с маленькой дочкой
|
| |
|
|
| tala | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:27 | Повідомлення # 26 |
|
Читач
| Доброго дня! Дегтярьова Наталя Петрівна. Безлюдівська ЗОШ
|
| |
|
|
| Zelenyigai | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:29 | Повідомлення # 27 |
|
Користувач
| Вимоги до рівня знань учнів з інформатики зараз дуже високі + широкий спектр ІКТ + олімпіади, конкурси, фестивалі... Урок один на тиждень, гуртків нема, що робити вчителю і учням? У "вільний від роботи" час збиратися, ентузіазму не вистачить(
|
| |
|
|
| ALAY | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:31 | Повідомлення # 28 |
|
Читач
| Я вважвю, що позакласна робота з інформатики має обов’язково проводитися, загалом як і з інших предметів. Інформатика - це галузь сьогодення!В нашій школі інформатика викладається за профільним рівнем та рівнем стандарту. Я вважаю позакласна робота потрібна в обох випадках. Тим паче, в стандартних класах.
Казанська Аліна Юріївна
|
| |
|
|
| Viktor | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:32 | Повідомлення # 29 |
|
Користувач
| У нас в загалі тількі 2 компютери
|
| |
|
|
| Пивденна2 | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:32 | Повідомлення # 30 |
 Користувач
| Підтримую 2, 3, 4, пункти проблем і для нашої школи. Проблеми з матеріально-технічною базою, відсутність компютерної техніки вдома у дітей та й навантаження вчителя. Але хочеться додати і те, що зацікавленість учнів даним предметом незначна. Діти цікавляться тими питаннями які їх турбують зараз (виконання завдання, проблеми вдома з технікою, вирішення питань з Softom та інше.) Відсутня системна спрямованість до навчання з прдмету. Є декілька учнів на навчальний заклад які мають цю системність і це тому, що вони зараз вірішують звязати своє життя з ІКТ.
|
| |
|
|