|
ШМВ
|
|
| RMO | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:35 | Повідомлення # 31 |
 Я тут живу
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Шановні колеги. Якщо ви ведете гурток, то єдина дозволена мінічтерством програма, це Програма курсу “Прикладна інформатика” для гуртків, груп або інших творчих об’єднань навчального закладу системи загальної середньої освіти. Авторський колектив під керівництвом Журавльової Л.А. Взяти її можете тут
|
| |
|
|
| RMO | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:36 | Повідомлення # 32 |
 Я тут живу
| вибачте за очепятки. на клавіатурі постирались букви.
|
| |
|
|
| Марина | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:38 | Повідомлення # 33 |
|
Група: Гості
| Вітаю всих присутніх. Тема нашого семінару: Позакласна робота в школі. Позакласна робота є складовою частиною всього навчального процесу, природним продовженням роботи на уроці. Основні завдання позакласної роботи наступні: поглиблювати й розширювати знання й практичні навички учнів; розвивати логічне мислення, кмітливість, виявляти найбільш обдарованих і здатних дітей, сприяти їхньому подальшому розвитку, виробляти інтерес до предмету, утягувати дітей у цікаві заняття, а цим зміцнювати дисципліну, організованість і колективізм. Питання до Вас: Як ви вважаєте, позакласна робота може бути однією з фом підвищення знань? Чекаю відповіді.
|
| |
|
|
| balitsky_bogdan | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:39 | Повідомлення # 34 |
 Я тут живу
Група: Перевірені
| На счет заинтересованность чуть не соглашусь. Заинтересованность у школьников в компьютерной технике есть, вот только зачастую не к тому что действительно полезно
|
| |
|
|
| marinka | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:40 | Повідомлення # 35 |
|
Читач
| звісно, позакласна робота є формою підвищення рівня знань
|
| |
|
|
| balitsky_bogdan | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:41 | Повідомлення # 36 |
 Я тут живу
| Марина, конечно же внеклассная работа может быть одной из форм повышения уровня знаний и должна ей быть, особенно если речь идет про информатику, аргументы приведены чуть выше в моих комментариях
|
| |
|
|
| Viktor | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:43 | Повідомлення # 37 |
|
Користувач
Група: Користувачі
| Звісно так
|
| |
|
|
| si_sweps | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:45 | Повідомлення # 38 |
|
Користувач
| Особенностью внеклассной работы по информатике является занимательность предлагаемого материала либо по содержанию, либо по форме, более свободное выражение своих чувств во время работы, более широкое использование игровых форм проведения занятий и элементов соревнования на них. А также внеклассная работа характеризуется многообразием форм и видов её проведения. Поэтому, не вызывает сомнения тот факт, что внеклассная работа является одной из форм повышения знаний учащихся.
|
| |
|
|
| Марина | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:45 | Повідомлення # 39 |
|
| материалы семинара я вышлю всем индивидуально, а в ответ прошу прислать домашнюю роботу с предыдущего практического семинара. Пишите какие у вас еть вопросы.
|
| |
|
|
| RMO | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:47 | Повідомлення # 40 |
 Я тут живу
| Шановні колеги. Прошу вибачення, але змушений бігти. Всім доброго здоров'я.
|
| |
|
|
| Марина | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:47 | Повідомлення # 41 |
|
| Громадное значение ведение внекласной роботы в начальных класах!!!!
|
| |
|
|
| Пивденна2 | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:49 | Повідомлення # 42 |
 Користувач
| Вірно сказано, що зацікавленість учнів інформатикою спстерігається не в знаннях з предмету а в знаннях з того, що їм зараз потрібно (інтернет, соціальні мережі, розваги, ІКТ як засіб бездумного виконання домашніх завдань та інше.)
|
| |
|
|
| balitsky_bogdan | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:49 | Повідомлення # 43 |
 Я тут живу
| Марина, есть вопрос по поводу домашней работы. Пришлите пожалуйста ссылку на условия задания, которое необходимо было выполнить
|
| |
|
|
| Марина | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:54 | Повідомлення # 44 |
|
| Будемо закінчцвати інтернет семінар, всим дякую за плідну працю. Чекаю роботи на адресу neradiko@mail.ru <f;f. Бажаю всим міцного здоровя!Додано (17.01.2013, 12:54) --------------------------------------------- Если вы у меня не зарегестрированы, то прошу прислать данyst yf mail/
|
| |
|
|
| Viktor | Дата: Четвер, 17.01.2013, 12:55 | Повідомлення # 45 |
|
Користувач
| Допобачення всім!!!!
|
| |